Individuele sessies/Coaching

SPECIAAL CORONA AANBOD
Aan iedereen die op dit moment hulp wil hebben en voor zover het binnen mijn mogelijkheden ligt om je te helpen, bied ik momenteel online coaching aan. Je kunt zowel terecht met vragen over jezelf, als met vragen over bepaalde situaties in je leven.

Een paar voorbeeldvragen:
Wie ben ik, wat wil ik, hoe blijf ik trouw aan mezelf en wat past echt bij me?
Hoe kan ik me het beste opstellen ten opzichte van mijn werk, mijn relatie, mijn ouders of kinderen, een ziekte of beperking, een scheiding of verlies van een dierbare, eenzaamheid of met de angst om besmet te raken omgaan?
Hoe ga ik te werk?
Een belangrijke vorm is meditatie. Bij mij houdt dat in dat ik je help om je lichaam echt te voelen en te ontspannen, maar ook om te ervaren dat we onderdeel zijn van een groter geheel.  Meditatie helpt om te ontspannen en in het moment aanwezig te zijn, je gedachtes waar te nemen zonder er door beheerst te worden en om te ervaren wat er van binnen in je leeft.
Daarnaast voer ik gesprekken om helder te krijgen wat jouw specifieke vragen, gewoontepatronen en valkuilen zijn. Deze beletten je vaak om gewoon te zijn wie je bent. Ook werk ik met dromen en gebruik ik inspirerende teksten als leidraad.

Kijk verder onder het kopje zakelijk.