Verdiepingsdag

 Foto en gedicht: Renate van der Kuijl

Naast mijn individuele retraites bied ik door het jaar heen op een doordeweekse dag geregeld een verdiepingsdag aan. Deze dag is bedoeld voor mensen die graag meer verdieping in hun leven willen, of zoekend zijn naar een antwoord op een actuele levensvraag.

Spreekt bovenstaande je aan en verlang je ernaar het leven meer van binnenuit te ervaren en je open te stellen voor de hulp die van daaruit tot je komt, dan is een verdiepingsdag misschien iets voor jou. 

Doordat je de hulp niet buiten je zoekt maar in jezelf, kunnen er van binnenuit antwoorden of inzichten komen die een geheel ander licht werpen op de vragen die je bezig houden.

Ik leef vanuit het besef aangesloten te zijn op de onbenoembare bron van het leven en heb het vermogen om je hier iets van te laten ervaren. Daarbij vertrouw ik op de universele hulp die het leven ons biedt.
Ik hou van wezenlijk contact, eenvoud en humor.

Tijdens de dag geef ik verschillende geleide meditaties gevolgd door onderlinge uitwisseling en zijn er diverse stiltemomenten. Dit geeft je de gelegenheid het voorgaande te laten bezinken en je open te stellen voor wat zich verder in je aandient.

De lunch is in stilte. Aansluitend is er tijd voor een korte stiltewandeling.

Ik heb ruime ervaring in het begeleiden van mensen op hun levenspad. 

.De dag begint 10.30u en eindigt rond.15.30 uur.

De prijs voor deze dag is €95,00, inclusief lunch
                                   

Voorbeeld van een dagindeling:

10.30 ontvangst met koffie of thee. Ondertussen leren we elkaar een beetje kennen en hoor ik graag  met welke persoonlijke vraag je gekomen bent.

11.30 een geleide meditatie waarbij we jouw vraag mee naar binnen nemen

12.00  uitwisselen van ervaring

12.30-13.00 lunch in stilte.  

13.00-13.30 stilte wandeling

13.30-14.00 2e meditatiemoment

14.30 uitwisselen van ervaring

15.00 stilte moment

15.15 thee en afrondend gesprek

Rond 15.30 wordt de dag afgesloten

97a63bcc-3685-4dad-baaf-342f2b447bea.jpeg