Individuele Retraites

Hoe een retraite eruit zal zien bepalen we samen. Je brengt je eigen thema in en we gaan samen op zoek naar wat jou in de weg staat om te zijn wie je bent en te doen wat je wilt doen.

Om je wat op weg te helpen schets ik hieronder een aantal mogelijke thema’s:

– Je hebt de wens om dingen op een rijtje te zetten.
– Je hebt de behoefte jezelf te ontspannen en dingen los te laten.
– Gedachten en emoties spelen een te grote rol in je leven.
– Je wilt leren ervaren dat je meer bent dan wat je denkt en voelt.
– Je wilt leren om in het moment aanwezig te zijn.
– Je wilt meer op jezelf en je innerlijk weten gaan vertrouwen.
– Je bent op zoek naar meer bezieling in je leven.
– Je wilt leren mediteren, minder in je hoofd te zitten en je hart te volgen.

Wat kan ik je bieden tijdens een retraite?

Rust en stilte, gesprekken, meditatiehealing, (lichaams-)bewustzijn, werken met dromen en bronteksten waaruit je inspiratie, hulp en steun kunt putten.
Ik hou van humor, helderheid en eenvoud.

Buiten kan je je hart ophalen met wandelen, fietsen, hout hakken, zagen of andere klussen doen in ons bos of helpen bij de verzorging van de paarden.

Faciliteiten

Tijdens het verblijf heb je de beschikking over 2 eigen kamers in het voorste deel van ons huis. Een kleine slaapkamer van 5,5 m2 met  kast en wastafel en een zitkamer van 16m2 waarin ook de begeleiding plaatsvindt. Het sanitair is gemeenschappelijk. In de zitkamer is  een piano en kan je zelf koffie, thee of soep maken. Je hebt de beschikking over een fiets en je kunt gebruik maken van een infrarood cabine. Het terrein is 2,6 ha groot, bestaande uit bos en weidegrond, waarop vier IJslanders grazen.

Intakegesprek

Voorafgaand aan een retraite vindt er een intakegesprek plaats om te kijken of een retraite werkelijk iets voor jou is en of we een klik hebben samen.

Nazorg

Na ongeveer een maand is er telefonisch of per mail contact om te horen hoe het met je gaat. Het is dan mogelijk om ervaringen te delen, of eventuele vragen te stellen die zich in de tussentijd hebben voorgedaan. Als dit wenselijk is kan er ook een afspraak gemaakt worden voor een individuele sessie, een healing of een online sessie.